PADI Vakantie cursus

 

Je wilt leren duiken voor een vakantie maar het afmaken van de cursus in de Nederlandse wateren spreekt je toch niet zo aan. Met de Padi referral kun je bij ons alvast starten met de theorie- & zwembadlessen en maak je de cursus af op je reisbestemming bij een locale PADI duikschool. Je leert de theorie in je eigen taal, het tempo is een stuk gemoedelijker (één les per week) en je hoeft niet tijdens je vakantie te studeren en in een zwembad te oefenen. Het afmaken van de cursus gebeurt in de tropische wateren en dat is precies waar je naar toe wilt.

De cursus bestaat uit theorie en 5 zwembadsessies. Na afronding krijg je een certificaat mee dat door alle PADI duikscholen erkend wordt. Hierop staat precies welke onderdelen je gedaan hebt en de PADI instructeur op je vakantiebestemming gaat met je verder waar je gebleven bent.

Welke lokale duikschool raden jullie aan?

Wij zijn bekend met veel duikscholen over de hele wereld. Geef je bestemming aan ons door en wellicht kunnen we je naar een goede school verwijzen. Kijk ook bij PADI in de lijst met Divecenters. Het gebeurt overigens regelmatig dat Vakantie Cursisten uiteindelijk toch bij ons de cursus in Nederland willen afmaken. Dit kan natuurlijk altijd.   

Eerst proberen?

Elk begin gaat gepaard met aarzeling, maar de gedeelde onwennigheid van je medecursisten zal je snel gerust stellen. Bij alle activiteiten krijg je de nodige begeleiding. Iedereen kan het, maar de een heeft soms wat meer tijd nodig dan de ander. Als je zeker wilt weten of duiken wel iets voor jou is, maak dan eerst een proefduik voordat je begint aan de cursus.

Waar kan ik me aanmelden?

Schrijf je hier online in. Je krijgt van ons de lesmaterialen (boek, dvd en logboek) toegestuurd. We nemen contact met je op om het cursusschema te bespreken zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt. Thuis bereidt je jezelf voor met het Open Water boek en de DVD. Deze worden kort besproken voor we het water in gaan. In het zwembad leer je de vaardigheden die een duiker moet beheersen. De oefeningen bouwen we rustig op van makkelijk naar uitdagend. Geleidelijk aan raak je vertrouwd met de apparatuur en de onderwateromgeving. Bij de vijfde les toetsen we je kennis met het Theorie-examen.

        

 PADI vakantie cursus Groningen Drenthe               PADI vakantie cursus referralVoorvereisten:

10 jaar of ouder  
Gezond zijn: voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen. 


Inbegrepen:

Lesmateriaal
Gebruik duikuitruisting


Prijs  € 250,-p.p.


Cursusdata en inschrijven