Opfriscursus (Scuba review)

Je hebt een brevet maar al een tijdje niet gedoken? En je gaat binnenkort op duikvakantie of starten met een vervolgopleiding? Dan is het handig om je duikvaardigheden op te frissen met een Scuba Review. Door het bij ons te doen bespaar je jezelf een gewenningsproces tijdens je kostbare vakantie.

Je begint met een theorietoets om te zien wat er goed is blijven hangen en waar wat extra aandacht aan besteed mag worden. Daarna ga je in het zwembad onder begeleiding de oefeningen herhalen die je in je Open Water cursus hebt geleerd. Bij ons ga je 1 uur onderwater zodat je ook echt de tijd hebt om alle oefeningen te doen

In het begin zal je een paar keer achter je oren moeten krabbelen, maar gaandeweg komt alles snel weer terug. Je kan desgewenst extra aandacht besteden aan oefeningen
waar je meer zelfvertrouwen in wilt krijgen. Meestal gaat het dan om vaardigheden als masker afdoen en drijfvermogen controleren.

Na afloop tekenen we de Scuba Review bij in je logboek. Zo kan je op je vakantiebestemming laten zien dat je weer helemaal bij bent.

PADI scuba review Drenthe, Groningen en Friesland               PADI opfris Drenthe en Groningen
 

Voorvereisten:
Open water brevet
Gezond zijn: voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen


Inbegrepen:
Gebruik duikuitrusting

PRIJS:  € 62,50,-

Cursusdata en inschrijven