Over ons

     
Peter Halberstadt Peter Halberstadt

Ik ben Peter Halberstadt PADI IDC Staff Duikinstructeur.
Zelf ben ik met duiken begonnen toen ik ongeveer 10 jaar oud was en sindsdien ben ik gefascineerd door de onderwaterwereld. In 2004 ben ik instructeur geworden en heb ik twee jaar in Nederland les gegeven bij Happy Divers in Assen. Daarna heb ik in St. Maarten, Zuid-Afrika en Zanzibar (Tanzania ) les gegeven. Duiken is een passie van mij en dit wil ik graag overbrengen op anderen.
 
Kim Halberstadt-Stevens

In 2005 ben ik in Nederland begonnen met mijn 1e duikopleiding: Open Water. Mijn vervolgopleidingen heb ik in Australië, Zuid-Afrika en Zanzibar gevolgd. Na een lange tijd divemaster te zijn geweest, stond de instructeursopleiding op mijn verlanglijstje.
Ondertussen ben ik gebrevetteerd als Padi instructeur en hoop ik het duikvirus op vele over te mogen dragen. Naast verschillende duikcursussen geef ik ook snorkellessen.

Ik zorg er graag voor dat jij je comfortabel voelt of gaat voelen onderwater.
Peter Halberstadt
 

Douwe de Vries


In 2000 ben ik begonnen met duiken vanwege een geplande rondreis naar het Caribisch gebied. Daarna was ik besmet met het duikvirus. Omdat ik het leuk vind andere mensen enthousiast te maken voor het duiken ben ik in 2003 instructeur geworden. Ik combineer duiken graag met een andere hobby van mij: fotografie. Als ik geen les geef heb ik dan ook bijna altijd een camera bij mij. Voor al mijn foto's kijk op mijn website http://www.duikonder.nl/
 

Yvonne Touw-Polanen

In 2012 wisten Peter en Kim hun enthousiasme voor het duiken zowel in Nederland als in het buitenland op mij over te brengen. Na vele duiken en cursussen ben ik instructeur geworden. Ik geniet ervan om in een ontspannen sfeer kinderen en volwassenen kennis te laten maken met de duiksport, te leren duiken, een opfriscursus te geven of een duik te begeleiden. Als ik onder water ben en om mij heen kijk, ervaar ik rust en weet ik waarom ik duik.

 
Oranda van Oosten

Ik ben begonnen met duiken in 2012 en besmet geraakt met het duikvirus. Na vele vervolgopleidingen gevolgd te hebben ben ik nu assistent-instructeur. Ik vind het ontzettend leuk om les te geven in zowel duiken als snorkelen (kinderen en volwassenen), mensen enthousiasmeren en zorgen dat ze zich comfortabel in het water gaan voelen.
Daarnaast zit ik in de activiteitencommissie van het team Karibu divers waar we leuke/leerzame activiteiten organisteren voor het duikteam. 
Uiteindelijk wil ik mijn instructeurspapieren gaan halen.

 

Martijn Snijder

In 2017 ben ik bij Peter met mijn eerste duikopleiding begonnen en direct met het duikvirus besmet geraakt. Mijn vervolgopleidingen heb ik in Nederland en op Elba gedaan. Vanaf 2019 ben ik veel gaan helpen tijdens cursussen. Zo ben ik erachter gekomen dat ik het erg leuk vind om anderen te helpen zich prettig onder water te voelen.

Ondertussen ben ik gebrevetteerd Instructeur.

 

Sarah Schipper

Na een aantal jaar te hebben gesnorkeld in Egypte werd ik erg nieuwsgierig naar het duiken. In 2017 heb ik bij Karibu Divers mijn Open Water brevet gehaald en daarna mijn vervolgopleidingen in Nederland en op Elba gedaan. Ik begon Peter en Kim te assisteren bij duikcursussen en dit vond ik zo leuk dat ik inmiddels Instructeur ben geworden. Ik hoop dat ik nog veel meer mensen de mooie onderwaterwereld kan laten zien.

 
Poa

Mij naam is Poa, Peter en Kim hebben mij meegenomen uit Zanzibar.
Af en toe mag ik mee naar de duikstekken om de duikers te begroeten. Helaas hou ik niet van water maar wel van gezelligheid.