Over ons

     
Peter Halberstadt Peter Halberstadt
Ik ben Peter Halberstadt PADI IDC Staff Duikinstructeur.
Zelf ben ik met duiken begonnen toen ik ongeveer 10 jaar oud was en sindsdien ben ik gefascineerd door de onderwaterwereld. In 2004 ben ik instructeur geworden en heb ik twee jaar in Nederland les gegeven bij Happy Divers in Assen. Daarna heb ik in St. Maarten, Zuid-Afrika en Zanzibar (Tanzania ) les gegeven. Duiken is een passie van mij en dit wil ik graag overbrengen op anderen.
 
Kim Halberstadt-Stevens
In 2005 ben ik in Nederland begonnen met mijn 1e duikopleiding: Open Water. Mijn vervolgopleidingen heb ik in Australië, Zuid-Afrika en Zanzibar gevolgd. Na een lange tijd divemaster, stond de instructeursopleiding op mijn verlanglijstje.
Ondertussen ben ik gebrevetteerd als Padi instructeur en hoop ik het duikvirus op vele over te mogen dragen. Naast verschillende duikcursussen geeft ik ook snorkellessen.

Ik zorg er graag voor dat jij je comfortabel voelt of gaat voelen onderwater.
Peter Halberstadt
 

Douwe de Vries

Ik ben Douwe de Vries.
In 2000 ben ik begonnen met duiken vanwege een geplande rondreis naar het Caribisch gebied. Daarna was ik besmet met het duikvirus. Omdat ik het leuk vind andere mensen enthousiast te maken voor het duiken ben ik in 2003 instructeur geworden. Ik combineer duiken graag met een andere hobby van mij: fotografie. Als ik geen les geef heb ik dan ook bijna altijd een camera bij mij. Voor al mijn foto's kijk op mijn website http://www.duikonder.nl/
 
Poa
Mij naam is Poa, Peter en Kim hebben mij meegenomen uit Zanzibar.
Af en toe mag ik mee naar de duikstekken om de duikers te begroeten. Helaas hou ik niet van water maar wel van gezelligheid.