Groepsreizen

Karibu Divers werkt samen met Vakantieduiker.nl die meerdere keren per jaar duikreizen naar het buitenland aanbieden.

Zij bieden groepsreizen aan naar prettige stekken over de hele wereld, zoals Egypte, Curacao en Indonesie (film). Het uitgangspunt is met een leuke groep op duikpad, maar zonder groepsverplichtingen. Zij selecteren de locaties op flexibiliteit en kwaliteit. Maar ook als je een duikje wilt overslaan zijn er andere bezigheden, de begeleiding ter plaatse helpt je graag met organiseren hiervan.

 

Begeleiding

Bij de meeste reizen van Vakantieduiker.nl gaat minimaal 1 nederlands sprekende instructeur mee als reisleider en er wordt gewerkt met nederlandse instructeurs en divemasters ter plaatse. De reisleider zorgt voor alle organisatorische dingen en je kan bij hem terecht met vragen, problemen en suggesties. Het begeleidingsteam ter plaatse bestaat uit ervaren duikgidsen die de stekken goed kennen.

 

Duikclub Karibu Divers

Iedere duiker kan mee met de reizen van Vakantieduiker.nl, maar als clublid van Karibu Divers krijg je een speciale tarief. Per reis krijg je minimaal € 25,- korting.

 

Ik ga op reis en neem mee...

Voor alle duikvakantiebenodigdheden kan je bij Karibu Divers terecht. We verhuren duikmaterialen met speciale tarieven voor vakanties. Kom kijken in de winkel als je het tijd vindt worden voor eigen materiaal. Heb je al een duikset, denk dan aan tijdig onderhoud. In sommige duiklanden is een medische keuring verplicht. Als je al een tijd niet gedoken hebt is een opfrisles raadzaam. Je begint dan comfortabeler aan je eerste duik op vakantie. Zijn de mooiste stekken dieper dan 18 meter of wil je nachtduiken gaan maken? Volg dan de Advancedcursus voor je op vakantie gaat. 

 

Meer weten?

kijk op de site van Vakantieduiker.nl voor informatie over de reizen en data