PADI Open Water Diver

In 2-3 dagen 

Tijdens deze cursus leer je duiken. Eerst wat theorie, dan het zwembad in voor allerlei oefeningen en daarna alles in de praktijk brengen in het buitenwater. De cursus bestaat uit 5 theoriedelen, 5 zwembadsessies en 4 buitenwaterduiken. Aangezien wij alles met computer doen, doen we ook deze cursus met het verplichte PADI boek en maken we gebruik van een SUUNTO duikcomputer. Dit is ook all inclusive.

Het snelle traject. Dit duurt 2-3 dagen afhankelijk van je voorbereidingen. Op deze manier verlies je zo min mogelijk tijd en heb je maximaal plezier. Thuis leer je de theorie en maak je de vragen. Op de duikschool bespreken we de vragen en maak je een kleine examen. Daarna gaan we gewoon lekker 2 dgaen duiken.De eerste dag begint met 2 uur zwembad gevolgd door 2 buitenwaterduiken.
De tweede dag doen we dat gewoon nog een keer! Na dit weekeinde heb je je PADI Open Water brevet gehaald en kan jij met je buddy de onderwaterwereld gaan verkennen.
Vanuit de shop is het 5 minuten rijden naar het buitenwater, 't Veenmeer in Tynaarlo. Echt de duikcursus voor de duiker van nu. Alles bij de hand.


Voor meer info neem gerust contact met ons op 050-8513083PADI duikbrevet halen Drenthe en Groningen                 PADI open water Groningen en Drenthe


Voorvereisten:
15 jaar of ouder
Gezond zijn: voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen. 

 Inbegrepen:
Lesmateriaal
Gebruik duikuitrusting
Brevet.

Planning:

Vrijdagavond theorie
Zaterdagochtend zwembad 
LUNCH
`s middags 2 buitenduiken
Zondagochtend zwembad
LUNCH
`s middags 2 buitenduiken

 Prijs: € 469,- 

LET OP!
MAX. 4 personen per weekend!

Cursusdata en inschrijven