PADI Scuba Diver

Tijdens deze cursus leer je de eerste stap in duiken. Eerst wat theorie, dan het zwembad in voor allerlei oefeningen en daarna alles in de praktijk brengen in het buitenwater. De cursus bestaat uit 3 theoriedelen, 3 zwembadsessies en 2 buitenwaterduiken. Aangezien wij alles met computer doen, doen we ook deze cursus met het verplichte PADI boek en gebruik van een SUUNTO duikcomputer. Dit is ook all-inclusive. Na deze cursus mag je met een instructeur of divemaster onder begeleiding gaan duiken. Als je aansluitend nog de laatste 2 sessies theorie, zwembad en buitenwater doet, heb je het complete PADI Open Water brevet,

Wat kost deze duikcursus?

De kosten voor een complete cursus zonder verborgen kosten is slechts €349,- Dit is inclusief alle duikapparatuur die je nodig hebt in het zwembad en open water. Je kan nu mooi je favoriete masker en snorkel uitzoeken. Dit is wel iets wat de meeste cursisten als eerste uitzoeken om zelf te kopen.

Let op! Na het behalen van je scuba diver brevet mag je tot maximaal 12m diepte en mag je alleen onder begeleiding van een professional (Divemaster of Instructeur) duiken.


           

Voorvereisten:
15 jaar of ouder
Gezond zijn: voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen. 

 

Inbegrepen:
Lesmateriaal
Gebruik duikuitrusting
Brevet

 

Prijs: € 349,- 

 

Cursusdata en inschrijven