PADI Advanced Open Water

Na het behalen van je Open Water kun je direct doorstromen naar de vervolgcursus Advanced Open Water. Met deze opleiding verbreed je je kennis en vaardigheden in het duiken. Leer onder begeleiding meer over de duiktechnieken die je interesseren en voel je nog comfortabeler in het water.

Om aan deze duiken mee te doen heb je het Adventures in Diving boek nodig om je voor te bereiden. Lees je in voor de duik, maak de kennistoets en we bespreken de theorie op de duikdag.  Deze cursus voelt niet als een duikles. Er is wel een instructeur in de buurt om je te helpen zodat je lekker kunt geniete

Theorie:

Om aan deze duiken mee te doen heb je het Advanced open water crewpack nodig om je voor te bereiden. Lees je in voor de duik, bekijk de DVD en maak de kennistoetsen en we bespreken de theorie op de duikdag. Geen aparte theorie avonden dus.

Buitenwater:

Zodra je minimaal vijf Adventure duiken hebt gemaakt, waaronder de Diep- en de Navigatieduik, kunnen wij het Advanced open water diver brevet aanvragen. Hiermee mag je duiken tot 30 meter diepte.

Adventure duiken:

Drijfvermogen
Je drijfvermogen kan altijd beter! Leer meer over ademhaling, zwemtechniek, positionering en minder lood om te zweven. Dit is de ideale duik om je Adventureduikreeks mee te beginnen...

Naturalist
Nederland zit vol met onderwater leven maar je moet wel leren kijken. Ervaar hoe verrassend het dicht bij huis kan zijn.

Nachtduik
Mooiere duiken maak je niet in Nederland. Leer omgaan met lampen en stort je in het nachtleven.

Diep
Soms is het gewenst om dieper dan 18 meter te gaan. Maak onder begeleiding kennis met de diepte en leer hoe je het veilig doet.

Navigatie
Navigeren onderwater is een kunst. Leer het kompas te vertrouwen en geef wat meer richtingsgevoel aan je duiken.

Opsporing & Berging
Zonnebril overboord? Geen punt, leer hoe je het beste met een compass om moet gaan.

Fotografie
Deze duik doen we op verzoek. Leer meer over de technieken om echt indrukwekkende foto's te maken. Wel handig als je een eigen camera hebt.

Opfrisles?

Je hebt al een tijdje niet gedoken? Of weet je niet meer precies hoe de tabel werkt? Geen probleem, doe eerst een Scuba Review. Op deze zwembadavond krikken we je duikvaardigheden en theoretische kennis weer op! Daarna ben je fris en fruitig genoeg om mee te doen aan de Adventure duiken.

Interessant? Schrijf je snel in.

            Padi advanced open water Groningen en Drenthe

Voorvereisten: 
Open water brevet
Gezond zijn

Inbegrepen:
Lesmateriaal
Gebruik duikuitrusting
Brevet

Niet inbegrepen:

Hotel overnachting Hemmoor
Entree Hemmoor


Prijs: 
€ 399,-

 

Cursusdata en inschrijven

 

    Duiken Drenthe, Padi duiken, Padi Assen, Padi Groningen
 


Karibu Divers 
Padi duikcentrum