PADI Divemaster

Dit is je eerste stap naar het duiken op professioneel niveau in het recreatief duiken.
In dit programma werk je nauw samen met een PADI instructeur.
Je vergroot je duikkennis en je verfijnt je vaardigheden tot ze op professioneel niveau zijn. De PADI Divemaster opleiding ontwikkelt je leidinggevende kwaliteiten, waardoor je gekwalificeerd wordt toezicht te houden op duikactiviteiten en je instructeurs kunt assisteren met cursisten.
Tijdens het PADI Divemaster programma leer je via zowel klassikale les als zelfstudie leiderschapskwaliteiten voor duiken.
Na het behalen van je Dive Master brevet, wordt je erkend door PADI en kun je wereldwijd als Dive Master werken.
Ook kun je nu doorstromen naar Assistent Instructeur en naar de PADI instructeurs opleiding.

Watervaardigheden
Je laat zien dat je als een vis in het water thuishoort met een aantal zwemoefeningen. Ook onder water ben je op je gemak tijdens een stresstest. De rescuetest voer je vlekkeloos uit. Je toont je beheersing van de vaardigheden van de Open Water cursus en je leert hoe je deze kan demonstreren aan beginners.

Theorie
Je krijgt les over de rol van een divemaster als gids, begeleider en assistent bij cursussen. Ook ga je dieper in op de duiktheorie. Een groot deel doe je met zelfstudie in je eigen tempo. Je vorderingen worden getoetst met een examen. Uiteindelijk is je kennisniveau gelijk aan dat van een instructeur, zodat je zinnig antwoord kan geven op vragen van leerlingen.

Onderwaterkaart & Noodassistentieplan
Je maakt een Noodassistentieplan en een Onderwaterkaart van een duikgebied. Het eindresultaat is een document met alle noodzakelijke en handige informatie voor een duiker die onbekend is met de duikstek.

Simulaties
De praktijk van het divemasteren ervaar je voor het eerst met een aantal simulaties. Tijdens nagebootste opleidingsduiken krijgen je 'leerlingen' te maken met problemen die jij moet voorzien, voorkomen en pareren.

Stage
De cursus wordt afgemaakt d.m.v. van 4 praktijk ervaringen. De data van deze praktijk ervaringen zijn in overleg. Uiteraard kan je na de cursus bij ons stage lopen zodat je nog meer ervaring op doet. 

Aanmelden en data cursussen
Kom langs of bel gerust en wij bespreken een opleidingsplan voor je!

PADI Divemaster     PADI divemaster groningen

Voorvereisten:

    40 duiken bij start
    60 bij brevettering
    Medische Keuring
    18 jaar of ouder
    Rescue brevet 
  EFR Primary en Secondary Care hebben gevolgd binnen de voorgaande 24 maanden


Inbegrepen:

    Divemaster Crew Pack

Niet Inbegrepen

 Gebruik duikmateriaal
PADI Lidmaatschap

Prijzen

Divemaster
€ 825,-
Huur materiaal
€ 200,-
Huur materiaal clubleden
€ 150,-


Dive master tynaarlo


Cursusdata en inschrijven