PADI Open Water Diver

Graag je duikbrevet halen en overal ter wereld kunnen duiken, dan kun je bij Karibu Divers Zuidlaren je PADI Open Water brevet halen. In deze opleiding leer je de basis van het duiken en na afronding van deze opleiding mag je tot 18 meter zelfstandig (natuurlijk altijd met een buddy) duiken.

Theorie & Zwembad

Thuis bereid je jezelf voor met het Open Water boek en DVD. In Zuidlaren gaan we voordat we het water in gaan even kort bespreken wat je in het boek hebt geleerd. In het zwembad leer je de vaardigheden die een duiker moet beheersen. De oefeningen bouwen we rustig op van makkelijk naar uitdagend. Geleidelijk aan raak je vertrouwd met de apparatuur en de onderwateromgeving. Bij de vijfde les toetsen we je  kennis met een Theorie Examen.

Buitenduiken

Tot slot maak je vier buitenduiken in het Veenmeer in Tynaarlo. Gedurende deze twee weekenddagen maak je de eerste echte duiken, waarin je moet laten zien dat je de vaardigheden beheerst. Na een succesvolle afloop verdien je het brevet.

Eerst proberen?

Elk begin gaat gepaard met aarzeling, maar de gedeelde onwennigheid van je medecursisten zal je snel geruststellen. Bij alle activiteiten krijg je de nodige begeleiding. Iedereen kan het, maar de een heeft soms wat meer tijd nodig dan de ander. Als je zeker wilt weten of duiken wel iets voor jou is, maak dan eerst een proefduik voordat je aan de cursus begint.
 PADI brevet Drenthe en Groningen         PADI be the best

 

Voorvereisten:

15 jaar of ouder
Gezond zijn: voordat je mee het water in kan moet je een medische verklaring invullen.


 Inbegrepen:

Lesmateriaal
Gebruik duikuitrusting
Brevet

 Kleine groepen
4:1 begeleiding 


Prijs: 
€ 449,-

Cursus op maat eigen instructeur/tijden
1 persoon  €225,- extra

2 personen 
€100,- p.p. extra

3 personen 
€50,-p.p. extra 

Cursusdata en inschrijven